Veb dizajn

Razvoj modernih i optimizovanih veb-sajtova usmerenih na kupce
koji će vam pomoći u poslovanju.

Mnogo više od brošure na internetu

Veb-sajt je osnovno sredstvo koje privlači potencijalne kupce, obaveštava ih zašto je vaša ponuda pravi izbor za njih, prikuplja podatke, integriše se sa vašim marketinškim aktivnostima — i sve to radi neprestano 365 dana godišnje.

Ukoliko vaš veb-sajt ne pravi rezultate kojima ste se nadali, verovatno ste shvatili ograničenja polu-rešenja koja se prave bez plana. Rast kreće kada je veb-sajt deo šireg plana marketinških aktivnosti koje funkcionišu zajedno kao tim.

Veb dizajn proces

Pogledajte kako struktuiran veb dizajn proces pomaže da se uspešno završe veb-sajtovi brže i efikasnije.

1. Određivanje cilja

U uvodnom savetovanju ću vam objasniti neke od najčešćih ciljeva koje veb-sajt može da ima. U daljem razgovoru ćemo dogovoriti koje ciljeve želite da ispuni vaš veb-sajt.

2. Definicija projekta

Kada znamo cilj veb-sajta, onda možemo da definišemo opseg projekta, tj. koje stranice će da postoje na sajtu, koji sadržaj će da se nalazi na kojoj stranici, koje opcije treba da postoje, ko je zadužen za šta i vremenski okvir za završtetak posla.

3. Mapa sajta i kreiranje skica

Kada je opseg projekta dobro definisan, možemo da napravimo mapu sajta koja pokazuje kako je sajt struktuiran. Takođe, sada je pravo vreme da se naprave skice stranica koje će biti korišćene kao osnov za izradu vizuelnih elemenata.

4. Kreiranje sadržaja

Sada kada imamo širu sliku u planu i kada su skicirane glavne stranice, vreme je da se krene u pripremu sadržaja za pojedinačne stranice. Biraju se slike i piše se tekst imajući na umu optimizaciju i za kupce i za pretraživače.

5. Vizuelni elementi

Kada se završi arhitektura i skiciraju glavne stranice, onda krećemo sa vizualnim elementima brenda. Neki klijenti već imaju ovo definisano, ali možemo i da sve uradimo od početka. Pošaljite mi veb-sajtove i elemente veb stranica koje vam se sviđaju, kao inspiraciju.

6. Unos sadržaja

Sada ćete imati mogućnost da vidite kako izgleda vaš veb-sajt na test serveru iako je još u fazi izrade. Glavne stranice su u ovom trenutku već dizajnirane, a na ostalim se popunjava sadržaj, tj. vrši se unos tekstova, slika, video snimaka, grafikona i kataloga.

7. Testiranje

Sada su sve stranice postavljene, a veb-sajt je spreman za testiranje i konačne izmene pre postavljanja na glavni domen. U ovoj fazi test korisnici i specijalni alati za testiranje traže eventualne propuste. Takođe, u ovoj fazi se radi na ubrzavanju veb-sajta.

8. Najava, promocija i postavljanje sajta

Kada sve izgleda i radi kako treba, vreme je da se odradi promocija postavljanja novog sajta. planira puštanje novog sajta. Ovo se obično radi tokom noći kako posetioci ne bi iskusili probleme u korišćenju veb-sajta. Takođe, sada je vreme da se dogovori promocija novog veb-sajta.

Ovakav proces donosi

Ovaj dokazani proces koriste mnogi vodeći dizajneri, a ja sam ga probao i testirao na više desetina projekata.


210+

Zadovoljnih klijenata

630+

Završenih projekata

14+

Godina u poslu

Da vaš vebsajt radi za vas?

Nažalost, mnogi preduzetnici nisu sigurni da li njihov veb-sajt radi za njih ili ne. Preuzmite besplatano uputstvo koje će vam pomoći da razumete šta znači imati uspešan veb-sajt.

Zašto da radite sa mnom?

Mnoge uspešne firme su me već angažovale!

Vojkan može da vam pomogne pre svega u tome da pravi ljudi koji se interesuju za vaše proizvode i usluge dođu do vas i u momementu kada su već tu, kada čitaju vaš veb-sajt da
steknu poverenje i odluče
se za kupovinu pored
ostale konkurencije.

Miloš Koprivica

Dating Coach

Olakšaću vam procese

Kada radite sami osetite da ima previše toga i niste sigurni kako da sve uklopite u celinu. Pomoćiću vam da stavite sve na pravo mesto i objasniću vam kako funkcioniše fokusiran i sveobuhvatan pristup.

Ubrzaću vam rast

Kada vaš posao treba da raste nema vremena za skupe greške. Kao strateški partner, pomoćiću vam da izađete na pravi put baziran na proverenim metodama digitalnog marketinga.

Doneću vam merljive rezultate

Glavna prednost digitalnog marketinga je što se stvari lakše mere. Efekti digitalnog marketinga su merljivi i mogu se analizirati kako biste doneli bolje odluke u uvećali povraćaj svojih investicija.

Najbolje vreme da se krene je sada!

Pošaljite mi poruku i napišite oko čega bih mogao da vam pomognem.