MMAcoach.net

2023

Mark Lajhner, osnivač sajta MMAcoach.net i Kaizen MMA akademije iz Beograda je bivši MMA takmičar i jedan od prvih MMA trenera u Srbiji.

MMAcoach.net je mesto na kome mogu da se pročitaju i pogledaju prilozi iz oblasti MMA. Sem toga, Mark ima i svoje digitalne proizvode koje uspešno prodaje godinama.

Vojkan.net

2022

Vojkan.net je moj novi sajt sa ciljem da pokaže neke od dosadašnjih radova iz oblasti veb-dizajna, SEO optimizacija, promotivnog pisanja, logo dizajna i drugih.

Sajt je još u razvoju i planu je dodavanje imejl njuzletera, unapređenje dizajna samog sajta i postavljanje blog objava gde ću da pišem o unapređenju digitalnog marketinga, dizajna i srodnim temama.

Tekig-veleteks doo

2022

Preduzeće Tekig-veleteks d.o.o. je jedno od vodećih preduzeća za proizvodnju HTZ odeće i veleprodaju tekstilne metraže u Srbiji. Osnovano je u Beogradu još 1991. Specijalizovano je za proizvodnju odeće za radnike u zdravstvu i veleprodaju tekstila.

Poslednjih deset godina pretežna delatnost im je konfekcionirnje metraže i proizvodnja posteljine, kompresa, hiruških mantila, hiruških odela, tetra pelena, navlaka za dušeke i sličnih gotovih proizvoda.

Andrija Gerić

2021

Andrija Gerić je poznati srpski odbojkaš i osvajač brojnih medalja od kojih je najsjajnija zlata sa Olimijskih igara 2000. u Sidneju.

Posle karijere stekao je zvanje diplomiranog psihologa i završio je NLP metodologiju za Mentalni koučing. Danas radi kao sportski psiholog i pomaže sportistima da se nose sa stresom i budu uspešniji.

Apartmani Maxim

2021

Apartman Maxim se nalazi u mirnom delu Zadra, na poluostrvu Puntamika. Okruženi smo sa tri plaže.
Najbliža plaža Puntamika beach udaljena je svega 50 metara, dok je Nova Riva beach 150 metara, a peskovita plaža Borik beach 250m.

Apartman je površine oko 30 m2 okružen dvorištem i vrtom.
U ponudi je klimatizovani smeštaj sa besplatnim WiFi internetom i besplatan privatni parking.

Papillon Wellness & Spa

2019

Ovaj luksuzni spa centar otvoren je 2019. godine i od tada pruža izvanredno iskustvo opuštanja i relaksacije. Gosti mogu da uživaju u impresivnom bazenu, dvema saunama, parnom kupatilu, tepidarijumima i đakuziju, a dostupni su i slana soba i infrasky.

Spa centar nudi i piće iz bara i ležaljke za maksimalnu udobnost svojih posetilaca. Ubrzo po otvaranju spa centar je postao veoma popularan pa su rezervacije su neophodne, zbog povećanog interesovanja i izbegavanja gužvi.

Borgo vione

2017

Vione je kompleks luksuznih privatnih kuća u okolini Milana u Italiji. Mesto karakteriše tišina, čist vazduh, bašte, priroda, ali i usluge koje čine život jednostavnijim.

Neke od blagodeti Borgo vione-a su i privatno obezbeđenje kompleksa 24/7, igralište i ugledne komšije koje poštuju kućni red.

KakoSmuvatiDevojku.com

2016

Društvena dinamika u službi zavođenja je mesto gde se postaje NOVI MUŠKARAC. Bave se ličnim razvojem, komunikacionim veštinama i muško-ženskim odnosima.

Cilj im je da kroz rad na sebi muškarci postanu najbolja verzija sebe, i da prirodno budu u mogućnosti da privuku i zadrže kvalitetne devojke.

Rade na tome da njihovi klijenti budu u mogućnosti da ostvare svoj cilj sa ženama, bez obzira da li je njihov cilj dugotrajna veza sa devojkom ili vežbanje tehnika na puno različitih devojaka.

UrbanDog

2015

UrbanDOG škola za obuku vlasnika pasa i učenje njihovih kuca nastaje 2015. godine. Od tada je kroz nju prošlo na različitim radionicama, više od 270 pasa sa svojim vlasnicima, od kojih su neki još uvek na pripremama za predstojeća takmičenja.

UrbanDOG vrši pripreme za ispite po međunarodnim programima za upotrebne pse FCI (Federation Cynologique Internationale) ili po nacionalnom porgramu za rad KSRS (Kinološki savez Republike Srbije).